Despre noi

Incearcă o mai bună abordare a afacerii tale

Cu Decision Maker, am creat un instrument complet pentru a te ajuta să accelerezi drumul către succes. Prin utilizarea instrumentului, vei fi împuternicit să ai  ÎNCREDERE în deciziile tale și să obții o înțelegere mai profundă a afacerii tale.

Prin configurarea noastră de la distanță, cu servicii complete, te putem ajuta cu pașii inițiali pentru a pune totul în funcțiune și vom fi mereu la dispoziție dacă ai probleme.

Decision Maker face o mare parte din munca grea pentru ca tu să nu fii nevoit. Funcționează pentru companii din aproape orice industrie, permițându-vă să luați decizii rapid și precis.

Decision Maker face parte din grupul  Prime Dash. Alte produse pe care le oferim sunt:

● Credit Management Platform
● Private Equity Platform

“Creează” succesul în business

Inteligența artificială din spatele platformei Decision Maker înseamnă că puteți prelua controlul asupra direcției în care merge afacerea dvs. Trebuie să petreci doar câteva minute pe instrument de fiecare dată când te lovești de o problemă cu o alegere importantă și, în câteva secunde, vei înțelege impactul pe care alegerea ta îl va avea asupra viitorului.

Calculați rezultatele și decideți rațional

Nu mai ghici care opțiune este cea mai bună pentru compania ta. Utilizează instrumentul și tehnologia sa avansată pentru a vă ajuta să luați decizii și să creșteți profitul. Nu trebuie să fii un expert și cu siguranță nu trebuie să petreci nenumărate ore cercetând impactul fiecărei decizii cu care te confrunți. Decision Maker va face toate sarcinile grele pentru tine!

Echipa

Creat de proprietarii de afaceri pentru proprietarii de afaceri

Business-ul curge prin sângele nostru, veți experimenta această sinergie și înțelegerea profundă a ceea ce au nevoie liderii atunci când utilizați produsele noastre. Totul a fost realizat de către sau cu o supraveghere extinsă a antreprenorilor pentru a te ajuta să iti ușurezi viața de antreprenor.

Decision Maker este conceput pentru cei cu o mulțime de decizii dificile de luat. A fost realizat de antreprenori ca tine pentru a-i ajuta pe parcursul călătoriei lor de a deveni mai profitabili și mai solidi din punct de vedere financiar. Proprietarii de afaceri caută mereu noi modalități de a îmbunătăți performanța companiei lor. Acestea fiind spuse, există unele lucruri care ocupă mult prea mult timp prețios sau pur și simplu nu merită să le faci pe cont propriu – dar nu te îngrijora, deoarece Decision Maker va ajuta la reducerea zgomotului.

Experți în mai multe domenii, folosind cunoștințele combinate pentru a oferi fiecărui client un avantaj

Sinergia cognitivă este cheia succesului în fiecare domeniu. Dacă ai citit vreodată cărți de David Esptein, vei ști că combinarea diferiților profesioniști din diferite sectoare duce la produse excelente. Când am creat Decision Maker, acesta este ceea ce ne-am gândit, companiile care îl folosesc deja au raportat că au beneficiat de această abordare multidimensională..

Misiune

Fiind veriga lipsă către claritate, Decision Maker le permite companiilor să-și înțeleagă clar situația financiară și comercială, apoi să facă un pas mai departe, dând putere liderilor să ia doar cele mai optime decizii.

Fiecare afacere ar trebui să aibă capacitatea de a înțelege impactul pe termen lung al deciziilor sale. Cu instrumentul, permitem rezultate pozitive prin transparența pe care o creează. La rândul său, acest lucru scade stresul, dificultatea, timpul pierdut și confuzia care decurg din deciziile pe care trebuie să le ia proprietarii moderni de afaceri.

Visiune

Dorim să creăm o lume în care deciziile pot fi luate rapid și precis. O platformă care le permite proprietarilor de afaceri să preia controlul asupra traiectoriei afacerii lor, care este simplu de utilizat, foarte accesibil și fără îndoială de încredere. Decision Maker îndeplinește aceste obiective, dar va fi actualizat continuu și va deveni mai puternic, oferind o perspectivă mai profundă, o direcție și mai bună și integrări mai largi..

Aducem alinierea cunoștințelor și eficacității afacerii tale.

Valorile noastre

Valorile noastre sunt coloana vertebrală a ceea ce suntem ca companie.

Există 5 valori de bază pentru care Decision Maker a fost construit în minte. Acestea influențează puternic modul în care ne comportăm ca echipă:

  • Cunoştinţe
  • Eficacitatea
  • Receptivitatea
  • Pasiune
  • Descoperire

Instrumentul a fost proiectat având în vedere aceste principii.
Echipa este condusă de pasiunea pentru îmbunătățirea deciziilor de afaceri prin software specializat, iar curiozitatea este o trăsătură universală în cadrul companiei

Ce oferă Decision Maker

Certificari

Cu Prime Dash, fiți siguri că datele dumneavoastră vor fi pe deplin protejate, deoarece utilizăm cele mai înalte standarde de securitate din industrie. Soluțiile noastre includ mai multe straturi de securitate pentru a preveni accesul neautorizat sau încălcarea datelor. De asemenea, deținem ISO/IEC 27001, ceea ce înseamnă că menținem cele mai înalte standarde de securitate a datelor.

Au existat audituri regulate de securitate și prin Synopsis.

Dacă mai aveți rezerve cu privire la capacitatea noastră de a oferi un produs grozav, util și transformator, va fi liniștit să știți că suntem certificați conform standardului de calitate ISO 9001.

Tehnologii

Platforma noastră elimină probabilitatea ȘI posibilitatea erorii umane.

Folosind învățarea automată, reduce greșelile accidentale pe care managerii le fac atunci când încearcă să descopere impacturi și traiectorii financiare.

Este găzduit în cloud – ceea ce ajută la alimentarea diverselor aplicații – ca parte a Microsoft Azure.

Securitatea este de ultimă generație, așa că nu aveți de ce să vă faceți griji.

„Fără Decision Maker, compania mea ar cheltui o avere pe taxe de consultanță! Mica mea echipă financiară este mai bine echipată ca niciodată cu acest sistem. Ei petrec mai puțin timp încercând să coordoneze administrația financiară pentru proiecte, oferindu-le mai mult timp pentru a ne îmbunătăți rezultatele de performanță.”

George U.

CEO (Companie de management al deșeurilor)

Ne mândrim cu partenerii și colaboratorii noștri

Hai sa incepem acum

Ești gata să faci o schimbare reală? Să construim acest lucru împreună!

×

× Te pot ajuta cu informatii?